PCI DSS

A kártyatársaságok 2006-ban a PCI Security Standard Council (PCI SSC) létrehozásával egyetemben bevezették a PCI Data Security Standard-ot (PCI DSS), amely előírásainak minden olyan szervezetnek meg kell felelnie, amelyik bankkártya adatot kezel, tárol vagy továbbít.

Az AperSky Tanácsadó Kft. – jelenleg egyedüli hazai cégként – három QSA minősítésű auditor kollégával teljes körű PCI DSS szolgáltatást nyújt.

Bővebben »


PCI DSS Oktatás

2 napos szakmai oktatási programunk célja, hogy a bankkártya alapú elektronikus fizetés területén dolgozó szakemberek számára kézzelfogható és gyakorlati PCI DSS ismereteket adjunk át, amely segíti mindennapi munkájukat, és lehetővé teszi, hogy cégük PCI DSS szabványnak történő megfeleltetésében meghatározó mértékben tudjanak részt venni.

Legközelebbi oktatásunkat 2019 folyamán megjelölt időpontban tartjuk Budapesten.

Bővebben »


PCI 3DS

2017. októberében megjelent a 3D-Secure szabvány 2.0 verziója, amely a PCI Security Standards Council és az EMVCo együttműködésével készült el. Ennek során a műszaki specifikációt az EMVCo biztosította, míg a Council a szabvány biztonsági és audit követelményeit foglalta össze a PCI 3DS Core és SDK Security Standard dokumentumokban.

Bővebben »


PCI PIN Security

2018. augusztusában jelent meg a PCI Council által kiadott PIN Biztonsági szabvány 3.0 verziója, amely a PIN alapú bankkártyás fizetési tranzakciók biztonsági követelményeit tartalmazza, beleértve a PIN kezelést, feldolgozást és továbbítást.

Bővebben »


PCI CPSA

2022. júniusában jelent meg a PCI Council által kiadott Card Production Security Assessor fizikai és logikai biztonsági szabványok 3.0.1 verziója, amely a bankkártya gyártásban résztvevő cégekre vonatkozó biztonsági követelményeket tartalmazza.

Bővebben »


Teljes körű bankkártya szakértelem

Cégünk megalapításának egyik elsődleges célja egy olyan szakértői gárda létrehozása volt, amely elsősorban a bankkártya iparágban, illetve az elektronikus tranzakció-feldolgozásban tud ügyfelei számára kiterjedt szakértői segítséget nyújtani. Úgy érezzük, hogy ezt a kitűzött célt sikeresen elértük, hiszen szakértőink 10-15 éves bankkártya területen szerzett tapasztalattal rendelkeznek.

Bővebben »


Főszerepben a biztonság-tudatosság

Napjaink egyik legfőbb informatikai veszélyét az adatlopások, illetve a sebezhető biztonsági rendszerből eredő adatvesztések jelentik. Sajnos napi szinten láthatunk példákat a médiában illetéktelen adathozzáférésekre, számítógépek feletti kontroll megszerzésére, valamint egyéb technikai úton történt károkozásokra. Ezek a bűncselekmények rendkívül súlyos károkat eredményeznek, és nem csupán informatikai szinten: jelentős presztízsveszteséget okozhatnak az érintett vállalat számára, veszélybe sodorva ezzel a cég piaci pozíciójának megtartását és üzleti fejlődését.

Bővebben »Kiemelt tudásbázisaink


Ismerje meg a Qualys integrált biztonsági megoldásait!

Tovább »
_________________________________
Tudjon meg többet a PCI DSS megfelelésről!

Tovább »
Minősítéseink
Kiemelt partnereink© AperSky Tanácsadó Kft.