PCI Tréningek

Az AperSky Tanácsadó Kft. 2012 óta szervez oktatásokat a bankkártya biztonság területén, megismertetve az érdeklődőkkel a PCI szabványcsalád egyes elemeit. Célunk, hogy a tréningek során a résztvevőknek olyan ismereteket adjunk át, amelyekkel a saját szakterületükön (legyen az IT biztonsági irányítás, rendszer üzemeltetés vagy bankkártyás üzleti folyamatok) hatékonyan tudják támogatni a szervezet felkészülését, megfelelését és napi teendők ellátását a PCI DSS, 3DS vagy PIN Security szabványok követelményeinek megfelelően.

A PCI biztonsági szabványokkal kapcsolatok információk, követelmények szabadon elérhetők a PCI Security Standards Council (PCI SSC) honlapján, így az érdeklődők maguktól is képesek lehetnek megszerezni a szükséges tudást. Azonban ez óriási erőfeszítést kíván meg tőlük, különösen, ha nincsenek korábbról IT biztonsági, üzemeltetési vagy audit tapasztalatuk. Az oktatások során igyekszünk egy egységes rendszerben, átláthatóan átadni azt a rengeteg tudást, amely szükséges lehet a PCI-hoz kapcsolódó feladatok biztos és szakszerű ellátásához.

Ügyfeleink igényei alapján alapvetően kétféle formában tartjuk oktatásainkat:
  • Nagyobb létszámú (6-8 résztvevő fölött), formális tréningek viszonylag kötött tematikával
  • Kis létszámú, workshop jellegű oktatások, az egyedi érdeklődési területeket célozva


Jelenleg az alábbi szabványokból tartunk formális oktatást:

PCI DSS Oktatás

A PCI Data Security Standard (PCI DSS) bemutatása, a szabványnak való megfelelés feltételei, a hatókör felmérése és az egyes biztonsági követelmények részletes megismertetése a résztvevőkkel.
Részletek >>>


PCI PIN Security Oktatás

A PCI PIN Security (PCI PIN) szabvány ismertetése, az Elfogadó oldali PIN kezeléssel kapcsolatos követelmények megismerése, a scope meghatározása.
Részletek >>>

Ezeken túl egyéni konzultáció, vagy workshop keretében tartunk oktatásokat a PCI 3DS szabvényról, illetve általános IT biztonság tudatossági témakörben is.Kiemelt tudásbázisaink


Ismerje meg a Qualys integrált biztonsági megoldásait!

Tovább »
_________________________________
Tudjon meg többet a PCI DSS megfelelésről!

Tovább »
Minősítéseink
Kiemelt partnereink© AperSky Tanácsadó Kft.